¨
 
Kategoriat

»Puukot
»Ahjot
»Alasimet
»Hiomakoneet
»Konevasara
Pronssiseppä
Konevasara

Myynnissä konevasaran rakennusohjeita, piirustuksia ja kytkentäkaavioita hintaan 50€ jotta voit rakentaa itse oman konevasaran.
Ota yhteyttä jos kiinnostaa.

Voit kysyä myös vinkkejä numerosta 0400-665 337, Kimmo Kniivilä

Olen kehittänyt ensimmäisen konevasaran, joka sopii harrastelijapajoihin pienen kokonsa puolesta. Se on pajassa ehdottomasti huomion keskipiste. Uudessa konevasarassa on yksinkertaiset, mutta tehokkaat toiminnot.

Damasti konevasarann käyttö on helppoa. On kuitenkin tärkeää, että vasaraa hoidetaan oikein, jotta vasaran toiminta pysyy moitteettomana. Konevasaran olen kehittänyt erityisesti puukonterien taontaan ja monikerrosterien tekemiseen.

Vasara on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lyöntivoima on 10 baarin paineella 5200 N/cm² kohti, eli noin 500 kg/cm², 8 baarin paineella noin 400 kg/cm², ja 6 baarin voimalla 300 kg/cm². Damasti konevasara on erinomainen sepän apulainen, erityisesti ahjohitsauksessa. Aina valmis takomaan. Toimii keskikokoisella kompressorilla.

Konevasara

Puukkojen takominen on rentouttava harrastus, mutta työnä raskasta. Damasti konevasaralla pääsee helpolla. Paja on täydellinen vasta kun siellä on Damasti konevasara. Konevasara on hiljaisenakin osoitus sepän taidoista.

Konevasaran aivot

Ylläolevassa kuvassa vasaran "aivot".

Seppä työssä

Seppä työssään.